Stetoscop electronic JABES

Stetoscop-digital-veterinar-JABES_2

  • Stetoscop Electronic Healthyline Jabes de ultima generatie ce ofera inovatie tehnologica avansata de ascultare si redare a sunetelor.
  • Stetoscop Electronic Healthyline Jabes este un dispozitiv profesional ultraperformant, prevazut cu sistem de amplificare si filtrare de inalta calitate, ideal pentru identificarea sunetelor dificil de auzit ale organelor corpului uman si stabilirea unui diagnostic corect in timp real.
  • Conectat la un calculator si prin intermediul unui soft performant pentru analiza sunetelor (inclus), Stetoscop Electronic Healthyline Jabes permite inregistrarea si arhivarea informatiilor audio si de diagnostic pentru un numar nelimitat de pacienti.
  • Este un instrument de diagnosticare cu inregistrare grafica a fenomenelor acustice si ofera solutii eficiente de telemedicina.
  • Este adaptat pentru calculator si permite inregistrarea grafica a fenomenelor acustice, calcul automat al ratei cardiace si analiza ei.
  • Stetoscop Electronic Healthyline Jabes ofera 3 variante de ascultare:
  1. Mod Diafragma – Este cel mai potrivit mod de ascultare pentru un sunet pulmonar. Preia sunete cu frecventa cuprinsa 200Hz -500 Hz.
  2. Mod Clopot (palnie) – Este cel mai potrivit mod de ascultare pentru un sunet de inima. Preia frecventele de sunet mai joase (20Hz-200Hz).
  3. Mod Extins – Este un mod ce permite ascultarea unei game largi de sunete precum cele ale inimii, plamanilor impreuna cu sunetele altor organe. Preia sunete cu frecventa cuprinsa 20Hz -1 KHz

prod_Jabes