Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

3 avantaje ale unui optotip digital

3 avantaje ale unui optotip digital
De multe ori cand trebuie sa alegem un optotip pentru cabinetul medical, nu stim cu ce sa incepem pentru a face alegerea corecta. Imediat deschidem Google-ul si incepem sa cautam. Analize peste analize, incepe procesul de comparare intre optotipurile gasite. Timpul trece si noi tot parca nu reusim sa ne decidem. Oare sa fie un optotip de tip plansa, sau unul digital? Aceste intrebari iti pot da batai de cap. Acest articol vine in ajutorul tau, pentru a vedea impreuna care sunt avantajele unui Optotip digital.
Atunci cand auzim de
optotip digital primul cuvant ce ne vine in minte este inovatia. Dar, poate te intrebi cu ce poate veni acest optotip in plus fata de optotipurile de tip plansa?

Impreuna vom descoperi cele 3 avantaje ale optotipului digital:  

Orice test de vedere la un click distanta 
Asa cum bine stii optotipurile de tip plansa le poti gasi atat destinate testarii acuitatii vizuale la adulti, cat si la copii. Daca optotipurilor de tip plansa ofera un ecran inscriptionat cu optotipi, in cazul optotipului digital lucrurile stau altfel. 
In cazul
Optotipului digital nu te mai gandesti la tipurile de planse de care ai avea nevoie pentru testarea vizuala a acuitatii la copii sau la adulti, deoarece toate testele de care ai nevoie sunt incorporate in acest optotip. Testele de tip Snellen (E sau C), teste cu litere pentru copii, teste ETDRS sau de sensibilitate la contrast, sunt doar unele dintre ele. Pana si testele cromatice Ishihara le vei gasi in acest optotip. Fiind pe un ecran, poate te intrebi cum se vor vedea, asa ca haideti sa trecem la cel de-al doilea avantaj. 

Imagini ca la cinema 
Optotipul digital ofera culori ca la cinema, intrucat rezolutia de inalta definitie este pana la 1920 x 1080 px. Practic afisarea video, audio si galerie vor fi la o calitate superioara, cu optiuni grafice multifunctionale. Nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste monitorul, deoarece un beneficiu al optotipului digital este faptul ca se potriveste cu orice monitor LCD sau televizor si are avantajul de a regla distanta de lucru. 
 
Inovatia este in mainile tale
Un alt avantaj ce descrie acest optotip, este digitalizarea de care vei ramane surprins.
Optotipul digital are complet integrat hardware-ul si sistemul, iar datorita compatibilitatii cu Wi-Fi sau bluetooth actualizarile de software se vor face gratuit si rapid. 
Se pare ca digitalizarea a fost integrata si la telecomanda. Telecomanda fara fir RF este omnidirectionala, deci nu trebuie sa te duci in fata monitorului pentru a efectua anumite actiuni. Intunericul nu va reprezenta o problema pentru optotipul digital deoarece tastatura telecomenzii este fluorescenta, ceea ce va facilita tastarea usoara. 

Pot spune doar ca optotipul digital este revolutionarea unui optotip standard. 

Solicita oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!