Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Alegerea unui tomograf in coerenta optica (OCT). Criterii de selectie

Alegerea unui tomograf in coerenta optica (OCT). Criterii de selectie
In universul medical modern, tehnologia OCT joaca un rol esential in diagnosticarea si monitorizarea afectiunilor oftalmologice. Astazi exploram impreuna criteriile de selectie atunci cand vine vorba de alegerea unui OCT

1. Rezolutie imagistica:
O rezolutie mai mare inseamna detalii mai fine ale tesuturilor oculare, ceea ce contribuie la diagnosticarea si monitorizarea afectiunilor cu o mai mare precizie.

In gama noastra modelele de la Visionstar, RetiView 500 are o rezolutie axiala de ≤ 6 µm si rezolutie transversala de ≤ 20 µm iar modelul OSE 2800 foloseste o lungime de unda de 840nm, cu o rezolutie axiala optica de 5 microni si o rezolutie transversala de 15 microni. Indiferent de modelul ales, vei beneficia de o diagnosticare foarte precisa. 

2. Adancime de scanare:
O adancime de scanare mai mare poate fi benefica pentru examinarea straturilor oculare profunde si detectarea precoce a problemelor. Datorita rezolutiei, modelul RetiView ofera o gama variata de moduri de scanare (analiza comparativa binoculara, analiza de urmarire pentru un singur ochi, analiza a progresului glaucomului si altele) si o adancime de scanare de ≥ 2,5 mm. 

In cazul OSE 2800 beneficiezi o varietate de modele de scanare pentru macula (Analiza grosimii retinei; vizualizare 3D; Analiza en-face etc.) si glaucom (Analiza RNFL a glaucomului; Analiza celulelor ganglionare; Analiza cupa-disc etc.).

3. Automatizare si usurinta in utilizare:
Functii automate, cum ar fi alinierea pupilei si focalizarea automata, precum si moduri de scanare automate, pot face procesul de examinare mai fluent si mai accesibil. Ambele modele dispun de functii automate pentru alinierea pupilei si focalizare, cu posibilitatea de a trece la moduri semi-automate si manuale.

4. Software avansat de analiza:
Un software puternic de analiză, care oferă funcții precum segmentarea straturilor retiniene și analize comparative, poate aduce beneficii semnificative pentru diagnostic.

RetiView 500 vine cu un software puternic care oferă analiză personalizată pentru diferitele moduri de scanare. Poate segmenta precis 10 straturi retiniene și oferă o gamă largă de analize. La fel și OSE 2800 oferă o gamă largă de scanări și măsurători avansate pentru examinări precise.

Pentru alte informații contactează-ne: 
📧office@totalmed.ro
📞0785 987 987/ 0368 401 406
 

 

Solicita oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!