Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Autorefractometrele POTEC vs ADAPTICA

Autorefractometrele POTEC vs ADAPTICA
Domeniul oftalmologic a cunoscut o serie de inovatii, in special in cazul autorefractometrelor, ce au permis determinarea viciilor de refractie. 
 
Daca in trecut, autorefractometrele aveau dimensiuni mari si erau mai greu de transportat, in prezent noile modele sunt usor de manevrat si de transportat, oferind aceeasi precizie si fiabilitate ca si autorefractometrele mai mari.

Atunci cand trebuie sa alegi un autorefractometru, depinde foarte mult de nevoile si preferintele pe care le ai. 
Insa ce te faci cand inovatia a revolutionat autorefractometrele clasice cat si pe cele portabile si din ambele parti poti obtine rezultate la fel de precise si efectua masuratori rapide si cu mare usurinta. 
Si cu atat decizia este mai grea de luat, atunci cand ai in fata 2 marci, Potec si Adaptica, recunoscute la nivel mondial datorita performantelor si fiabilitatii. 

Pentru ca ne dorim ca decizia ta sa fie una potrivita, astazi vom vorbi despre inovativele autorefractometre Potec si Adaptica.

Vom incepe cu autorefractometrele Potec, cunoscute  in toata lumea datorita beneficiilor pe care le ofera. 
Vei ramane surprins de gama refractie de la -30D ~ + 25D si de raza de curbura pentru keratometrie intre 5.0mm ~  si 13mm. Refractia si curbura corneei, le poti masura simultan, pentru rezultate rapide. 
Rezultatele masuratorilor salvate in memoria monitorului (maximum 10 la fiecare ochi) sunt imprimate direct de la imprimanta inteligenta incorporata in autorefractometrele Potec. In plus, te bucuri de ecran LCD, cu touch screen si butoane, astfel incat activitatea ta sa se desfasoare cat mai rapid si bineinteles pentru a obtine rezultate concrete.  

Asa cum deja stii din denumire, autorefractometrele Adaptica sunt portabile datorita dimensiunilor reduse, ele pot fi transportate oriunde cu usurinta. 
Un alt aspect ce te va surprinde placut este adaptabilitatea la diferite conditii de lumina, pentru a permite efectuarea de examinari refractive in orice mediu si conditie de lumina. 
Sa nu uitam de refractia fara asistenta ce iti ofera posibilitatea de a efectua screening-ul in programe cu un numar mare de pacienti, cu o precizie si eficienta optima si foarte rapida.

Beneficii se regăsesc din ambele părți, totul va depinde de ceea ce ai tu nevoie si destinatia in utilizare. Dacă îți dorești ca autorefractometrul să fie compact și ușor de transportat atunci cele de la Adaptica sunt ideale. Autorefractometrele Potec sunt mai greu de transportat și necesită o sursă de alimentare constantă.

Gândește-te prima dată la cerințele tale, cum si unde ai dori sa utilizezi echipamentul, la rezultatele pe care ti le doresti iar apoi analizează gama de autorefractometre de la Totalmed, pentru a face alegerea corectă. 

Autorefractometre Potec

Autorefractometre Adaptica

Solicitare oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!