Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Avantajele concentratorului de oxigen

Avantajele concentratorului de oxigen
Astazi vom vorbi despre concentratorul portabil, un dispozitiv inovator utilizat pentru tratarea bolilor respiratorii, pe care il gasesti in gama Totalmed. Printre cele mai comune astfel de conditii care necesita folosirea unui concentrator de oxigen se numara bronhopneumopatia cronica obstructiva (BPOC) si fibroza chistica (CF). 
 
Concentratoarele portabile de oxigen din gama Totalmed, sunt proiectate cu un design fiabil, pentru a fi mai usoare, eficiente si a oferi pacientului o libertate sporita, asigurandu-se, totodata, terapia cu oxigen acasa. 
In acest articol vedem impreuna cum tehnologia moderna a adus imbunatatiri asupra concentratoarelor
 
          Greutate 
Pe masura ce imbatranim, capacitatea noastra de a transporta lucruri grele se diminueaza. Concentratoarele de oxigen portabil din gama Totalmed, au greutatea cuprinsa intre 8-18kg in functie de model, si sunt prevazute cu roti pentru a fi transportate cat mai usor. 
 
          Marime
Pacientii cu nevoi de oxigen doresc aparate medicale tot mai mici si usor de transportat. De aceea concentratoarele de oxigen de la Totalmed sunt mici si compacte, in general avand 344x306x565 (mm) sau 49,0x31,2x18,0 cm, depinde de model. 
 
          Nivel sonor
Da, este adevarat: concentratoarele portabile de oxigen fac zgomot. Cu toate acestea, sunt sanse sa faca mai putin zgomot decat crezi. In general, concentratoarele de oxigen variaza in emisii de zgomot de la aproximativ 37 decibeli (dBA) la aproximativ 50 dBA. Deci, nivelul de zgomot este foarte mic. In gama Totalmed gasesti concentratoare sub 50dBA. 
 
          Consum de energie scazut
Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta consumului de energie pentru ca in general concentratoarele  au un consum mic de energie, cuprins intre 300-600w. 
 
          Afisaj LCD 
Concentratoarele de oxigen sunt prevazute cu afisaj LCD mare pentru afisarea orelor totale de lucru si timpul de lucru prezent. 
Daca tot vorbim de orele de lucru, durata de viata a concentratoarelor de oxigen din gama Totalmed este de peste 10 000 de ore. 
 
Totusi pretul este mai ridicat fata de o butelie de oxigen cu acelasi rol. Concentratoarele de oxigen vin cu un avantaj urias fata de buteliile de oxigen. In cazul buteliilor de oxigen incarcarea cu oxigen necesita depunerea unui efort mai mare, inclusiv deplasarea in locurile speciale. 
 
Datorita inovatiei nu mai este nevoie de acest lucru pentru concentratoarele de oxigen deoarece se alimenteaza pe baza energiei electrice pentru oferirea oxigenului. Il conectezi la curent si se incarca instant. 
 
Greutatea si marimea mai mica, nivelul sonor scazut, durata de viata mare, consum de energie mic si afisajul LCD sunt avantajele pe care le vei gasi la un concentrator portabil de oxigen si pe care o butelie de oxigen nu ti le va oferi. 
 
Descopera pe site-ul Totalmed, gama de concentratoare portabile de oxigen.

Solicita oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!