Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Beneficiile Fundus Camera in practica oftalmologica

Beneficiile Fundus Camera in practica oftalmologica
Ai auzit vreodata despre aparatul oftalmologic numit Fundus Camera
Indiferent ca ai auzit sau nu, iti propun sa descoperim impreuna ce este, cum functioneaza si cum te poate ajuta sa vizualizezi in detaliu retina si nervul optic.

Despre Fundus Camera
Imagineaza-ti ca ai putea privi in interiorul ochilor tai, sa vezi cum arata retina si sa depistezi eventualele probleme de sanatate oculara. Ei bine, Fundus Camera este exact ceea ce face posibil acest lucru. Este un aparat oftalmologic care iti permite sa examinezi retina si nervul optic in detaliu, detectand semne timpurii ale unor afectiuni precum diabetul, glaucomul, degenerescenta maculara si multe altele.

Cum functioneaza Fundus Camera?
Fundus Camera este dotata cu o camera speciala care capteaza imagini ale retinei, folosind o serie de lumini si filtre pentru a accentua contrastul si pentru a produce imagini clare si detaliate. Aceste imagini sunt apoi stocate si analizate pentru a ajuta la identificarea oricaror semne de boala sau leziuni.

Este important sa stii ca aceasta procedura este nedureroasa si nedistructiva, iar pacientul nu trebuie sa faca absolut nimic, decat sa stea in fata aparatului Fundus Camera. O imagine completa a retinei poate fi obtinuta in cateva secunde.

Beneficiile Fundus Camera
Ultimele modele de la Crystalvue incluse in gama Totalmed te vor surprinde si te vor ajuta in procesul decizional de achizitie, datorita beneficiilor pe care ti le ofera: 

1.Captura automata a imaginilor 
Cu ajutorul tehnologiei de urmarire si focalizare automate 3D, Fundus Camera NFC-600 permite capturarea rapida si precisa a imaginilor retiniene. Acest proces simplu si eficient reduce timpul de examinare si minimizeaza disconfortul pacientilor. Nici Fundus Camera NFC-700 nu se lasa mai prejos, are grija sa-ti ofere acelasi beneficiu. 

Captura automata a imaginilor este oferita si de Camera FundusVue cu joystick, cu ajutorul software-ului dedicat, accelereaza captura imaginilor prin previzualizarea live. 

2.Operare usoara 
Fundus Camera NFC-600 se conecteaza cu usurinta la orice PC sau laptop cu Windows prin intermediul unei conexiuni USB. 
Modelul NFC-700 este dotat cu un computer cu sistem de operare Windows 10. Astfel, poti vizualiza, edita si inregistra toate informatiile direct pe NFC-700, fara a avea nevoie de conectarea altor dispozitive externe.

Interfata celor 2 modele este prietenoasa si multilingva (peste 10 limbi incorporate), cu instructiuni si pictograme clare, faciliteaza utilizarea si intelegerea aparatului in diverse medii medicale. In plus in cazul modelului NFC-700 dispui de ecran tactil mare de 10,1", ceea ce faciliteaza operarea de catre utilizatori, iar detaliile imaginii pot fi vazute si verificate mai precis prin acest ecran mare.

Operarea usoara o gasim si la FundusVue, datorita software-ului inclus ce iti permite sa stochezi, sa recuperezi, sa arhivezi si sa procesezi instantaneu imaginile digitale cu un simplu click. De asemenea dispui si de sistemul de auto-ghidare si luminile interne de fixare pentru a te  ajuta sa capturezi imaginea.

3.Portabilitate imbunatatita 
Designul compact al Fundus Camerei NFC-600 permite o transportare usoara si o instalare rapida in diferite locatii. Cu capul si corpul detasabile, este o solutie excelenta pentru utilizarea portabila. De asemenea, optiunea de geanta tip diplomat personalizata adauga un plus de comoditate. Modelul NFC-700 este pus in evidenta de designul compact si poate fi transportat cu usurinta, dar fara detasarea componentelor acestuia. 

Mult mai usor decat celelalte 2 modele, Camera FundusVue are o greutate de doar 2 kg, astfel economisesti spatiu si il poti transporta cu usurinta atunci cand este necesar.

4.Imagini retiniene de inalta calitate 
NFC-600 si NFC-700 capteaza imagini retiniene de inalta rezolutie, cu 12 milioane de pixeli, oferind informatii precise si detaliate. Aceste imagini de calitate superioara sporesc acuratetea si eficienta diagnosticului, permitand sa observi si sa analizezi detalii minutioase.

Camera FundusVue datorita softaware-ului specializat pentru imagistica ofera functionalitati precum: color, red-free digital, RGB si cup-to-disc.

5.Tinte de fixare selectabile 
Cele 2 modele, ofera zece tinte interne de fixare selectabile, permitand utilizatorilor sa captureze zonele de interes, precum discul optic, fovea, macula sau alte zone periferice ale retinei. Aceasta ofera o flexibilitate sporita si adaptabilitate in functie de necesitatile examinarii.    

In concluzie Fundus Camerele  NFC-600 si NFC-700, precum si FundusVue sunt echipamente oftalmologice de ultima generatie, care vor aduce numeroase beneficii atat pentru tine, cat si pentru pacienti. Cu imagini retiniene de inalta calitate si functionalitati avansate, aceste aparate contribuie la imbunatatirea diagnosticului si tratamentului in domeniul oftalmologic.

Daca si tu esti in cautarea unui astfel de echipament oftalmologic, contacteaza-ne la numerele de telefon 0785.987.987/0368.401.406, iar specialistii nostri te vor ajuta sa iei decizia corecta. 

 

Solicita oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0785987987 0368401406 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!