Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Cum alegi tonometrul potrivit activitatii tale?

Cum alegi tonometrul potrivit activitatii tale?
Ai ajuns la birou, gata pentru o noua zi de consultatii. 
Verifici cand ai programat primul pacient si incepi sa verifici tonometrul pentru ca totul sa fie in regula.
Apoi, te gandesti ca ar sta mai bine in alta parte a cabinetului pentru o desfasurare mai eficienta a consultatiilor. Locul potrivit l-ai gasit, acum partea cea mai grea urmeaza, mutatul. Fiind un tonometru mai mare cu o anumita greutate nu iti poti permite sa il muti cum vrei, mai ales daca vine la pachet cu masa. Vrei sa rezolvi totul cat mai repede.
 
Atunci, poate a fost momentul cand ti-ai fi dorit un tonometru usor, portabil, pe care il poti muta oricand si oriunde, indiferent de spatiul pe care il ai.  
Stim cum te simti! 
 
Astazi iti povestesc despre tonometrele portabile din gama noastra si despre criteriile de selectie.
 
Asa cum deja stii, un tonometru este un dispozitiv medical folosit pentru a masura presiunea intraoculara, adica presiunea din interiorul globului ocular. Aceasta masuratoare este importanta in diagnosticul si monitorizarea afectiunilor oculare precum glaucomul, care este caracterizat de o presiune intraoculara crescuta. 

Un tonometru portabil îți poate aduce o serie de avantaje, precum: 
  • Mobilitate: Tonometrele portabile sunt concepute sa fie usor de transportat si utilizat in diferite locatii. Acest lucru le face ideale mai ales atunci cand trebuie sa fie efectuate masuratori la pacienti in diverse medii, cum ar fi in calatorii, in misiuni medicale in zone rurale sau in camere de urgenta.
  • Confort pentru pacient: Tonometrele portabile ofera o experienta mai confortabila pentru pacienti. Ele sunt concepute pentru a fi non-invazive si nedureroase, ceea ce reduce anxietatea si disconfortul pacientilor in timpul masuratorii. Acest aspect este deosebit de important in cazul copiilor sau pacientilor sensibili.
  • Usurinta in utilizare: Tonometrele portabile din gama noastra sunt concepute sa fie intuitive si usor de utilizat. Ele au interfete simple si accesibile, permitandu-ti sa efectuezi masuratori rapide si precise.
  • Economie de timp: Vei efectua masuratori rapid si eficient, economisind timp pretios in fluxul de lucru al clinicii/cabinetului. Acest lucru este important in special in situatiile in care este nevoie de masuratori repetate sau intr-un interval de timp scurt.
  • Durabilitate: Tonometrele portabile cum sunt cele de la marcile noastre consacrate (Crystalvue, Icare Finland, Keeler) sunt proiectate sa fie rezistente si durabile, putand face fata utilizarii frecvente si conditiilor de mediu variate. 

Acum sa trecem la punctul culminant al acestui articol si anume principalele criterii de selectie ale tonometrului potrivit activitatii tale: 

1. Precizie si acuratete: Asigura-te ca tonometrul are o precizie si acuratete ridicate in masurarea presiunii intraoculare. Tonometrele de la Totalmed utilizeaza un algoritm de masurare avansat, care analizeaza mai multi parametri ai sondei si ai procesului de contact cu corneea. Aceasta imbunatatire a algoritmului contribuie la obtinerea unor rezultate mai precise si fiabile ale masuratorilor.
 
2. Confort si non-invazivitate: Poti opta pentru un tonometru non-invaziv care nu necesita contact direct cu ochiul sau cu corneea. Tonometrul cu jet de aer este o optiune populara in acest sens. 
In gama Totalmed regasesti tonometru TonoCare sau tonometru Tono Vue cu jet de aer, foarte simplu de utilizat si care ofera masuratori rapide, precise si fiabile. Dar poti opta si pentru gama larga de tonometre portabile non-invazive, dar fara jet de aer, asa cum sunt urmatoarele modele de tonometre: ICARE IC 100, ICARE IC200, TA01i, HOME2 TA023
 
3. Usurinta in utilizare: Asigura-te ca tonometrul este usor de folosit si ca are instructiuni clare de utilizare. Un tonometru cu functionare simpla si intuitiva iti va permite sa efectuezi masuratori corecte si usor de repetat. 
Majoritatea tonometrelor din gama Totalmed sunt prevazute cu ecran color pentru vizualizarea si citirea mai usoara a rezultatelor. Pacientul abia observa ca masurarea a fost luata intrucat timpul de examinare este foarte scurt.
 
4. Portabilitate: Daca ai nevoie sa utilizezi tonometrul in diverse locatii sau in calatorii, asigura-te ca este usor de transportat si ca este convenabil pentru utilizare in diferite medii. 
Datorita greutatii reduse (pana la 500g) tonometrele portabile de la Totalmed sunt foarte usor de transportat dintr-un loc in altul. 
 
5. Conformitate cu standardele medicale: Verifica daca tonometrul respecta standardele si cerintele medicale relevante. Asigura-te ca este un produs certificat si ca este recomandat de profesionisti in domeniul oftalmologiei. 
 
Nu trebuie sa-ti faci griji privind acest aspect intrucat tonometrele de la Totalmed sunt certificate si in conformitate cu standardele medicale. 
Stai pe aproape! In curand urmeaza sa-ti povestesc despre beneficiile fiecarui tonometru portabil din gama noastra pentru a te ajuta sa iei decizia potrivita. 

Daca si tu esti in cautarea unui tonometru portabil iar intrebarile privind investitia ta, te-au cuprins, contacteaza-ne prin e-mail office@totalmed.ro sau la numerele de telefon 0785987987 / 0368401406

Solicita oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!