Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Cum obtii rezultate rapide si exacte in cabinetul tau oftalmologic?

Cum obtii rezultate rapide si exacte in cabinetul tau oftalmologic?
Daca ar fi sa definim era in care traim am spune doar ,,Tehnologia a devenit atat de importanta in vietile noastre, incat multi dintre noi nu am putea sa ne desfasuram activitatea in domeniul de specialitate!”. Si asa este! Traim in secolul in care informatia circula mai rapid decat gandul. 

Inovatia nu a intarziat sa apara in cazul
autorefractometrelor POTEC utilizate in domeniul oftalmologic. POTEC, una dintre cele mai cunoscute marci din acest domeniu, reuseste sa faca fata provocarilor datorita tehnologiei avansate ce ofera valori masurabile precise. Astazi as vrea sa-ti demonstrez cat de inovative sunt autorefractometrele POTEC incluse in gama oferite de Totalmed si te invit sa vedem pe scurt "Cum functioneaza un autorefractometru” 

Refractometrul functioneaza pe baza principiului de refractie. Asta inseamna ca undele infrarosii transmise de autorefractometru ajung pe retina, iar apoi revin inapoi in aparat, obtinandu-se anumite valori ce vor ajuta la diagnosticarea corecta. Aceasta este doar partea de refractie la distanta. A doua masuratoare pe care o efectueaza este cea privitoare la parametrii corneei. In cazul in care corneea are denivelari la suprafata, autorefractometrul le  detecteaza si le masoara. Astfel, medicul oftalmolog are o informatie ferma despre situatia pacientului si poate diagnostica cu usurinta afectiunea acestuia.

Am vazut cum functioneaza un autorefractometru, acum sa vedem cum inovatia din spatele
autorefractometrelor POTEC va reusi sa te surprinda. 
1. In primul rand vei avea parte de o gama larga de reflexie de la -25D la + 22D, iar raza de curbura pentru keratometrie este 5.0mm la 10.2mm. In cazul
autorefractometrului POTEC PRK 8000 inovatia trece la un alt nivel, gama de reflexie este de la -30D ~ + 25D si raza de curbura pentru keratometrie este 5.0mm ~  la 13mm. Iar in ceea ce priveste reflexia si curbura corneei, indiferent de modelul autorefractometrului POTEC, le poti masura simultan, pentru rezultate rapide. 
2. In al doilea rand,
autorefractometrele POTEC au masurare intuitiva a diametrului, intrucat cu ajutorul functiei de inghetare, poti efectua masurarea diametrului corneei, pupilei sau lentilelor de contact purtate de pacient. Prin simpla atingere si glisare a ecranului cu degetul, masuratorile se calculeaza exact si eficient.
3. In al treilea rand, se pot vedea rezultatele masuratorilor salvate in memoria monitorului (maximum 10 la fiecare ochi) ce sunt imprimate direct de la imprimanta inteligenta incorporata in
autorefractometrele POTEC
In plus, autorefractometrele POTEC
PRK-6000, PRK-7000 si PRK-8000 au ecran LCD, cu touch screen si butoane, astfel incat activitatea oftalmologica sa fie desfasurata cat mai rapid si bineinteles pentru a obtine rezultate concrete. 

Cabinetul oftalmologic va avea parte de performanta, datorita functiilor inovative pe care autorefractometrele POTEC le detin.

Pana pe 30.09.2022 Autorefractometrele POTEC vin cu o surpriza exceptionala. Cumpara acum unul dintre modelele POTEC si primesti sistemul optotip ELITE - CADOU.
Nu rata sansa!
Stocul si timpul sunt limitate!

Solicita oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!