Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Cum sa alegi cel mai bun defibrilator

Cum sa alegi cel mai bun defibrilator
Defibrilatoarele sunt acele dispozitive vitale pentru salvarea vietilor in cazurile de stop cardiac. Cand alegi un defibrilator, exista cativa factori importanti de care trebuie sa tii cont pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita. 
  Daca defibrilatorul se va folosi in locuri publice, precum aeroporturi sau stadioane, restaurante etc., vei avea nevoie de un defibrilator care poate fi utilizat de oricine care are un curs de prim ajutor, fara sa aiba experienta in domeniu. Poti opta pe un defibrilator complet automat sau semi-automat cu ajutorul caruia persoana va fi ghidata pe tot parcursul evenimentului. 
Daca defibrilatorul va fi folosit intr-un mediu medical, precum spitale sau cabinete medicale, sali de operatii, urgente, ambulante, poti opta pentru un defibrilator manual, cu monitorizare ECG. La Totalmed gasesti toate tipuri de defibrilatoare. 
 
  • Tipul de defibrilator
Exista trei tipuri principale de defibrilatoare, amintite si anterior: manuale, semi-automate si complet-automate. 
Defibrilatoarele semi-automate Smarty Saver de la Totalmed necesita  interventia unei persoane pentru a livra socul, in timp ce defibrilatoarele fully-automatic Smarty Saver determina singure daca socul este necesar si il livreaza  automat. 
Alege tipul de defibrilator care se potriveste cel mai bine provocarilor tale! 
 
  • Usurinta de utilizare
In cazul in care defibrilatorul nu ofera usurinta in utilizare poate intarzia interventia sau o poate ingreuna. De asemenea daca vorbim de un defibrilator automat sau semi-automat este important ca meniul vocal sa fie in limba romana.
Asigura-te ca alegi un defibrilator care este usor de inteles si de utilizat.
Nu trebuie sa iti faci griji in cazul defibrilatoarelor de la Totalmed deoarece te bucuri de indrumare CPR vocala, in limba romana, cu solicitari vocale.
 
  • Intensitatea socului
Defibrilatoarele ofera diferite intensitati ale socului. Este important sa alegi un defibrilator care poate oferi intensitati suficient de mari pentru a resuscita un pacient, dar care nu sunt periculoase pentru pacient. 
Specialistii nostri de la Totalmed iti ofera suportul necesar pentru a lua decizia corecta.
 
  • Garantia si suportul dupa vanzare
Asigura-te ca alegi un defibrilator care vine cu garantie. Acest lucru te va ajuta sa ai certitudinea ca defibrilatorul tau functioneaza in mod adecvat in caz de nevoie. 

Pentru defibrilatoarele de la Totalmed nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste garantia deoarece majoritatea dispun de o garantie de 2 ani. 

Acestia sunt factorii importanti de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un defibrilator
Asigura-te ca alegi  defibrilatorul care se potriveste cel mai bine provocarilor tale. 

Intra pe site-ul Totalmed si vezi care din defibrilatoarele noastre, fie el manual, semi-automat sau complet-automat este potrivit pentru mediul in care activezi: Totalmed Aparatura Medicala. 
Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!