Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Despre Autorefractometru si Autokeratorefractometru

Despre Autorefractometru si Autokeratorefractometru
Autorefractometrul este un echipament oftalmologic si pentru optica, de precizie, cu utilizare in determinarea puterii dioptrice a ochiului, in diagnosticarea miopiei, astigmatismului, prezbitismului, in determinarea axei si distantei pupilare si in prescriptia corectiilor vizuale. Refractometrul proiecteaza o imagine standard in infrarosu. Prin analiza imaginii de pe retina se poate masura hipermetropia, miopia, astigmatismul si axa.

Autorefractometria este considerata o metoda obiectiva de examinare a refractiei ochiului deoarece masuratorile se fac fara nici o actiune a pacientului sau informatii subiective de la el.

In timpul procedurii, o raza de lumina infrarosie emisa de dispozitiv, reflectata din retina, este fixata de senzori electronici la intrarea si la iesirea din ochi. Apoi programul de calculator analizeaza rezultatele masuratorilor si returneaza valorile cerute in cifre.

Keratometria – este o procedura de diagnosticare utilizata in oftalmologie pentru a determina curbura suprafetei anterioare a corneei si a detecta diverse neregularitati ale formei acesteia. Stabilirea razelor de curbura si gradului de refractie a corneei, reprezinta un studiu necesar pentru alegerea lentilelor de contact si diagnosticarea afectiunilor corneei. Rezultatele masurarii se imprima in mod automat. Aceste rezultate sunt suficiente pentru a permite evaluarea initiala a vederii pacientului si alegerea ochelarilor sau lentilelor de contact.

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!