Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Digitalizarea Audiometrelor

Digitalizarea Audiometrelor
Astazi nu vorbim despre orice audiometre, ci despre cele portabile, marca Amplivox.
De ce tocmai despre ele? Datorita beneficiilor detinute care te vor surprinde. 

Asa cum bine stiti un audiometru este un aparat folosit pentru evaluarea acuitatii auzului. De obicei este format dintr-o unitate hardware incorporata, conectata la o pereche de casti si un buton de feedback al subiectului de testare, uneori controlat de un computer standard. 

Mici si compacte, audiometrele Amplivox de la Totalmed reusesc sa te surprinda. Haideti sa vedem impreuna care sunt avantajele audiometrelor Amplivox datorita digitalizarii.

Economisire de timp
In primul rand audiometrele Amplivox includ o gama larga de frecvente de testare si intervale necesare pentru a efectua o gama larga de audiometrie. Practic intr-un singur aparat beneficiezi de toate testele necesare pentru efectuarea audiometriei.

In al doilea rand, fiecare test se salveaza automat, fapt ce iti reduce semnificativ timpul de testare. Daca tot am vorbit de teste, haideti sa vorbim si despre inregistrarea rezultatelor. 

Management eficient de date
La audiometrele Amplivox, rezultatele pot fi inregistrate manual, imprimate prin intermediul imprimantei portabile optionale si/sau transferate in aplicatii pentru computer ca sa poata fi create atat PDF, cat si o copie tiparita. 

Design ergonomic 
Tinand cont de operator, Audiometrele Amplivox au panoul de control al tastelor soft fiabile, care functioneaza cu usurinta, iar afisajul clar ofera informatii precise. Audiometrele Amplivox ofera simplitatea necesara pentru a efectua teste de auz in cele mai dificile medii. 

Portabilitate
Mici si compacte, cu o greutate de pana la 1kg, audiometrele Amplivox de la Totalmed sunt printre cele mai usoare audiometre disponibile. Puse in evidenta de designul robust, audiometrele Amplivox sunt ideale in cazul calatoriilor pentru a efectua teste de ton pur, zgomot si auz continuu. 

Iar datorita functiei optionale de alimentare a bateriei pot fi utilizate in toate setarile de testare, oferind o flexibilitate suplimentara.
Orice audiometru vei alege din gama de la Totalmed, beneficiile nu vor intarzia sa apara. 

Intra pe site si descopera intreaga gama de audiometre Amplivox: https://www.total-med.ro/audiometre

Solicita oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!