Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Ecografele ideale pentru cabinetul tau medical

Ecografele ideale pentru cabinetul tau medical
Inainte sa vezi ce fel de ecograf ti se potriveste pentru a beneficia de rezultate conform asteptarilor in domeniul tau de activitate, haide sa vedem cum functioneaza un ecograf.
Asa cum bine stii, un ecograf este acel dispozitiv medical care se bazeaza pe proprietatea undelor ultrasonice de a strabate mediile biologice si de a fi reflectate. Cu ajutorul ecografelor sunt obtinute informatii morfologice si functionale despre majoritatea aparatelor si sistemelor organismului uman. Practic ecograful creeaza o harta a organelor interne, a tesuturilor, in diferite planuri si unghiuri, in functie de pozitia in care este asezata sonda. 

Ecografele, in functie de caracteristicile inovative predominante, se impart in 3 mari categorii: stationare, portabile si ultraportabile. Haide sa vedem impreuna cum se caracterizeaza fiecare categorie. 
Ecografele stationare, mai ales cand vorbim de cele 4D oferite de Totalmed, sunt unele dintre cele mai inovative ecografe din ziua de astazi. Vei obtine imagini in miscare, vizibile in spatiu si timp real, ale fatului sau oricarui organ intern. In ceea ce priveste imaginile, ele vor fi clare si de inalta calitate datorita ecranului LED tactil de 10-15 inch. Tot in cadrul imaginilor, cu ajutorul functiei Q-image vei optimiza inteligent imaginea iar prin functia X-contrast vei adjusta contrastul rezolutiei pe 3 niveluri in functie de tesutul scanat.   

De asemenea flexibilitatea este o alta caracteristica care descrie cel mai bine ecografele 4D oferite de Totalmed, deoarece ofera posibilitatea de rotatie a ecranului la 90 de grade, iar in functie de preferinte poti adapta panoul de control (Rotativ +- 45) si Ridicabil (0-15cm). Te las pe tine sa descoperi cum sta treaba cu ecografele stationare 4D, iti pot spune doar ca functiile performante ale ecografelor 4D te vor ajuta sa optimizezi si sa simplifici procesul clinic de screening. 

Acum sa trecem la cea de-a doua categorie, ecografe portabile. Chiar dupa primele secunde cand auzi de ecografele portabile iti dai seama de una dintre functiile principale, usor de transportat oriunde ai nevoie. Datorita marimii, ecografele portabile numite si ecografele de tip laptop, pot fi transportate cu usurinta dintr-un colt in altul. Nici la ecografele portabile imaginile nu sunt mai prejos deoarece beneficiezi de imagini dinamice si clare datorita inaltei rezolutii. Masuratori performante precum adancimea profunda de scanare, distanta, circumferinta, volumul sunt la ordinea zilei pentru ecografele portabile. 

Am ajuns la ultima categorie de ecografe pentru care inovatia si-a pus amprenta la maxim. Ecografele ultraportabile sunt ca niste mini ecografe portabile de dimensiuni mici, pe care le poti pune chiar si in buzunar, oriunde. Ecograful portabil este usor de manevrat si ofera o interfata cu ultrasunete intuitiva. Fiind mic si portabil poate te intrebi cum vom vedea imaginile necesare diagnosticarii corecte. Ecografele ultraportabile avand un sistem de operare si aplicatie pentru orice sistem android sau IOS, se pot conecta la telefon, tableta, laptop sau calculator. Si de data aceasta vei obtine imagini de inalta rezolutie.
Te las pe tine sa descoperi inovatia ecografelor din gama oferita de Totalmed.
Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!