Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Monitoare fetale COMEN si CONTEC: Rezultate si performanta garantate

Monitoare fetale COMEN si CONTEC: Rezultate si performanta garantate
Monitorizarea fetala a devenit o practica obisnuita in ingrijirea prenatala in ultimele decenii.
Daca in trecut monitoarele fetale utilizau senzori plasati pe abdomenul mamei pentru a masura frecventa cardiaca fetala si activitatea uterina, in prezent permit medicilor sa monitorizeze sanatatea fatului in timp real si sa detecteze problemele de sanatate precoce, astfel incat sa poata interveni imediat pentru a evita complicatiile si a asigura o nastere sanatoasa si fara complicatii.

Alegerea unui monitor fetal necesita timp de analiza si un research potrivit pentru a fi multumit de investitia facuta. Cu siguranta iti doresti un monitor fetal mai bun, care sa vina cu mai multe beneficii fata de versiunea anterioara avuta. Pentru ca ne dorim sa te ajutam in decizia ta, astazi iti prezentam beneficiile monitoarelor fetale de la cele mai cunoscute companii: COMEN si CONTEC

1. Utilizare usoara
Monitoarele fetale de la COMEN sunt compacte si usor de utilizat datorita ecranelor LCD cu o rezolutie ridicata si imprimantei incorporate ce iti permit sa vizualizezi si sa inregistrezi datele monitorizarii intr-un timp cat mai scurt. Cu ajutorul Monitorului fetal C11 (Star 5000E) de la COMEN, reusesti sa obtii rezultatele doar in cateva secunde. 

De asemenea monitoarele fetale de la COMEN prezinta o interfata usor de utilizat, iar datorita ecranului touchscreen rezultatele sunt vizualizate si monitorizate simplu si usor. Majoritatea monitoarelor fetale din gama TOTALMED dispun de ecran touchscreen: Monitor Fetal C21 (Star 5000), Monitor Fetal si Maternal Comen C20 (Star 5000F), Monitor Fetal C22 (Star 5000C)

2. Functii avansate
Monitoarele fetale COMEN ofera o varietate de optiuni de monitorizare, inclusiv masuratori FM manuale si automate, sistem status fetal automat si indicatori de putere semnal FHR pentru a verifica canalul gemeni. Beneficiezi si de configuratie standard: Single FHR, TOCO, FM, AFM. Functiile avansate iti ofera posibilitatea de monitorizare a sanatatii fatului in timp real pentru testarea problemelor. Monitoarele COMEN ofera si protectie a datelor pentru 300 de cazuri in cazul unei pene de curent, 60 de ore de inregistrare a undelor in timp real.

O alta functie importanta de care dispun monitoarele fetale de la COMEN este cea de suport stocare date si upgradare software prin USB. Monitoarele COMEN pot stoca pana la 30 000 de cazuri.

3. Portabilitate 
Datorita dimensiunii compacte si greutatii reduse, pana in 5 kg, monitoarele COMEN sunt proiectate sa fie portabile si usor de transportat, astfel incat sa fie utilizate intr-o varietate de medii medicale. 
Monitoarele COMEN au incorporata o baterie Li-ion ce iti ofera peste 4 ore de functionare, astfel incat sa poti monitoriza sanatatea fatului fara sa iti faci griji cu privire la incarcarea bateriei in timpul procedurii. 

Nici monitoarele CONTEC nu se lasa mai prejos, cu un design compact si o greutate redusa, monitorul fetal CMS 800G poate fi plasat orizontal sau asezat pe perete, in apropierea alimentarii la retea. Rezultatele le poti citi cu usurinta datorita ecranului Color LCD 8 inch si rabatabil la 60 de grade. 
De nelipsit este si imprimanta incorporata pentru vizualizarea pe hartie a rezultatelor obtinute. 

Si de data aceasta beneficiezi de functii avansate. 
In caz de frecventa cardiaca fetala prea mare sau mica primesti alarmare audio si vizuala. Ai posibilitate de conectare la PC  sau in sisteme centrale de monitorizare. Functia FHR cu limite masurabile: 50-240 bpm precum si functia TOCO- 0-100 %, marcare miscari fetale. 

Daca si tu esti in cautarea unui monitor, contacteaza-ne la numerele de telefon:  0785987987 / 0368401406 sau trimite-ne mesaj pe adresa de e-mail: office@totalmed.ro. Specialistii nostri de la TOTALMED sunt pregatiti sa-ti raspunda la toate intrebarile pentru a te ajuta sa iei decizia potrivita. 

Solicită oferta!

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!