Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Defibrilatorul- Salvatorul de vieți

Defibrilatorul- Salvatorul de vieți

 

Stopul cardiac este principala cauza de deces in randul adultilor din lume, luand o viata la fiecare doua minute.

Stopul cardiac in afara spitalului ia mai multe vieti decat cancerul, SIDA, Alzheimer, diabetul si orice alta boala sau accident. Acesta pune viata in pericol si, atunci cand se intampla, doar 10% supravietuiesc. Acest procent poate fi inversat daca este tratat la timp: o resuscitare cardio-pulmonara timpurie si o defibrilare in timp util poate ridica rata de supravietuire pana la 70%.

Acestea sunt ultimele statistici cu privire la rata de supravietuire in urma stop cardiacului.

Un defibrilator in astfel de momente tragice este partenerul de nadejde care iti spune ce ai de facut pentru a salva viata cuiva.

La asta s-a gândit Frank Pantridge cand a inventat primul defibrilator portabil automat in anul 1960. Intr-o lume din ce in ce mai agitata si stresata este necesar un defibrilator portabil usor de transport, eficient si usor de utilizat, chiar si de cei care nu poseda niciun fel de experienta.

Asa cum bine știi defibrilatorul este dispozitivul care diagnosticheaza automat aritmiile cardiace ce pun viata in pericol ale fibrilatiei ventriculare (FV) si tahicardiei ventriculare fara puls si este capabil sa le trateze prin defibrilare. Astfel prin aplicarea de electricitate este oprita aritmia, permitand inimii sa restabileasca un ritm eficient.

Insa odata cu trecerea anilor digitalizarea a inceput sa-si puna amprenta asupra echipamentelor medicale, ajungand si la defibrilatoare. Noua generatie de defibrilatoare pe care le gasesti la TOTALMED, functioneaza intr-un mod cat mai simplu, chiar si pentru o persoana care nu are pregatire in domeniul medical.
Astazi vom vorbi despre doua tipuri de defibrilatoare: semi-automat si complet automat din gama TOTALMED.

Defibrilatorul semi-automat de la TOTALMED, este dotat cu doua butoane: unul pentru pornire/oprire si unul pentru livrare soc. In cazul unui AED semi-automat, unitatea masoara ritmul cardiac al pacientului si te sfatuieste daca este sau nu necesar un soc, iar apoi ai doua actiuni specifice de facut:

1. Asigura-te ca nimeni nu atinge pacientul in timpul analizei si a livrarii socului
2. Apoi mesajul vocal AED iti sugereaza sa apesi butonul socului pentru a elibera socul defibrilant. Faza care urmeaza defibrilarii, adica resuscitarea cardiopulmonara, va fi ghidata de instructiunile vocale si de metronomul care marcheaza diferitele cicluri de compresii si insuflatii.

De la semi-automat trecem la defibrilatorul complet automat. Dupa denumire deja te gandesti la un nivel mai ridicat al inovatiei si asa este. Pe site-ul nostru, www.totalmed.ro, il gasesti sub denumirea de fully-automatic. De data aceasta defibrilatorul complet-automat  este dotat cu un singur buton de pornire/oprire. Deci nu mai exista butonul de eliberare a socului, pentru ca in cazul de fata socul va fi eliberat automat de defibrilator.

Practic odata ce electrozii sunt aplicati pacientului, defibrilatorul complet automat administreaza socul atunci cand este necesar, fara nicio alta actiune umana. In acest caz, tu ai o singura actiune de facut: asigurarea faptului ca nimeni nu atinge pacientul in timpul analizei si a livrarii socului.

Ambele tipuri de AED-uri semi-automate si complet automate din gama TOTALMED, sunt la fel de eficiente în salvarea vietilor!!!
Un defibrilator nu e necesar doar in cabinetele medicale, ambulante, spitale ci oriunde in orice spatiu public (acasa, birou, scoala, hotel, aeroport, tren, plaja, sala de fitness, restaurant etc.) inainte de sosirea serviciilor de urgenta.

Pe site-ul TOTALMED descoperi gama variata de defibrilatoare marca AMI ITALIA si PROGETTI  recunoscute datorita fiabilitatii, performantei si calitatii superioare.
Defibrilatoarele marca AMI ITALIA si PROGETTI sunt doi membri de nadejde ce ofera persoanei afectate o sansa de supravietuire.

Solicita oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!