Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Politica de participare la tombola cu tematica “Tombola in care toata lumea castiga” ce se desfasoara cu ocazia Salonului National de Optica si Optometrie – SNOO 2022 din incinta Centrului expozitional Lux Divina (13 Decembrie 96, Brasov).

Politica de participare la tombola cu tematica “Tombola in care toata lumea castiga” ce se desfasoara cu ocazia Salonului National de Optica si Optometrie – SNOO 2022 din incinta Centrului expozitional Lux Divina (13 Decembrie 96, Brasov).
Regulament Tombola TOTALMED

1. Organizatorul concursului
1.1. Organizatorul tombolei este TOTALMED S.R.L., cu sediul in Sanpetru, str. Republicii, nr.127, jud. Brasov, tel/fax 0368-401406, numar de ordine in registrul comertului J8/2679/2008, cod fiscal 24577279 (denumit in continuare "Organizatorul”).
1.2. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al tombolei, potrivit celor mentionate mai jos.
1.3. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. 
1.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.total-med.ro

2. Dreptul de participare
2.1. Tematica tombolei este “Tombola in care toata lumea castiga ” si se desfasoara cu ocazia Salonului National de Optica si Optometrie – SNOO 2022 in incinta Centrului expozitional Lux Divina (13 Decembrie 96, Brasov). 
2.2. La acest concurs pot participa optometristi, opticieni, medici oftalmologi sau angajati ai opticilor medicale care viziteaza standul TOTALMED amplasat in cadrul expozitiei, posteaza pe aplicatia Facebook o poza la standul nostru cu descrierea Am vizitat standul @Totalmed Aparatura Medicala si efectueaza tag la pagina de Facebook TOTALMED, dupa care completeaza talonul de participare si il depune in urna speciala, pusa la dispozitie.
2.3. Tombola se defasoara in perioada 16.09.2022-17.09.2022.
2.4. Taloanele de participare la tombola vor fi inmanate participantilor de catre angajatii TOTALMED, la standul acestuia. 
2.5. Dupa completarea acestora, tichetele vor fi introduse, in prezenta participantului la tombola, intr-o urna, la care nu se va permite accesul, pana in momentul extragerii. 
2.6. La concurs nu pot participa angajatii TOTALMED SRL si nici rudele acestora, de gradul I si II. 

3. Perioada de desfasurare
3.1. Tombola se va desfasura intre 16.09.2022-17.09.2022., in cadrul expozitiei “Salonului National de Optica si Optometrie – SNOO 2022”. 
3.2. Inscrierile la tombola se vor opri in data de 17.09.2022, ora 17:50. 
3.3. Niciun participant nu va mai putea participa la tombola dupa ora mentionata.

4. Mecanismul tombolei
4.1. La tombola pot participa optometristi, opticieni, medici oftalmologi sau angajati ai opticilor medicale care viziteaza standul TOTALMED din cadrul expozitiei, in perioada desfasurarii acesteia si parcuge etapele mentionate la art. 2.2, de mai sus.
4.2. Pentru a participa la tombola, fiecare participant trebuie sa completeze talonul cu datele personale si cu mentiunile speciale din cuprinsul acestuia.
4.3. Fiecare participant isi exprima, fara echivoc, acordul cu privire la faptul ca Organizatorul ii va face numele public pe pagina de internet www.total-med.ro si de Facebook, in cazul in care acesta va fi castigator in urma tragerii la sorti, dar si ca ii vor fi utilizate datele personale, in scop de marketing, cu respectarea dispozitiilor legale in materie. 
4.4. Pentru a fi validate, datele trebuie sa fie reale si toate rubricile completate. Toate taloanele de tombola se vor introduce intr-o urna fixa sigilata, din care se va extrage, prin tragere la sorti, tichetul castigator. 
4.5. Pentru siguranta si corectitudinea extragerilor, operatiunile vor fi efectuate in prezenta unuia sau a mai multor angajati TOTALMED SRL.

5. Desemnarea castigatorului si activitatile ulterioare 
5.1. Castigatorul va fi ales in data de 17.09.2022, ora 18:00 prin tragere la sorti.
5.2. Castigatorul va fi anuntat telefonic/ prin e-mail, dar si printr-o postare pe site-ul www.total-med.ro si pe pagina de Facebook.
5.3. Castigatorul isi exprima acordul de a fi filmat pentru promovarea campaniei de promovare a produselor, ce se va desfasura in perioada 26.09.2022 – 30.09.2022.
5.4. Castigatorul isi exprima acordul de a fi filmat pentru prezentarea produsului Autokeratorefractometru PRK-8000.
5.5. Castigatorul NU are dreptul de a refuza participarea in filmarile descrise in punctele 5.3. si 5.4.

6. Premiul
6.1. Premiul consta intr-un pachet de servicii constand in 2 nopti de cazare in weekend la Bran, pentru 2 persoane, cu mic dejun inclus, la Conacul Törzburg Bran.
6.2. Rezervarea pachetului de cazare se va putea realiza in perioada 04.11-06.11.2022.

7. Validarea castigatorului si revendicarea premiului
7.1. Inscrierea este valida daca talonul de participare este completat cu toate datele personale cerute.
7.2. Castigatorul va fi contactat – pe e-mail sau telefon. 
7.3. Castigatorul premiului va trebui sa confirme acceptarea premiului in maxim 15 zile din momentul in care a fost anuntat ca a fost declarat castigator. 
7.4. Castigatorul va intra in posesia premiului (voucher) in baza actului de identitate, sens in care se va semna un proces verbal de inmanare a premiului.
7.5. Castigatorul care nu va putea fi contactat telefonic in termen de 15 zile de la tragerea la sorti, va pierde definitiv premiul. 
7.6. Validarea castigatorului si modul in care aceasta tombola este organizata reprezinta dreptul exclusiv al organizatorului. Orice eroare in declararea datelor personale nu atrage raspunderea organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligatie/responsabilitate in cazul furnizarii unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului in conditii normale a premiului.

8. Taxe si impozite
8.1. Concursul se desfasoara in acord cu prevederile legilor in vigoare.
8.2. Premiul nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de organizator din premiul castigatorului.
8.3. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiul castigat, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului (daca este cazul).

9. Informarea participantilor
9.1. Prezentul regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind facut public pe adresa web www.total-med.ro si pe pagina de Facebook, dar si la standul TOTALMED din cadrul expozitiei.

10. Prelucrarea datelor personale
10.1. Participarea la tombola implica acceptarea expresa de catre participanti ca datele lor personale sa fie stocate si prelucrate de Organizator in vederea desfasurarii acesteia si pentru potentiale informari ulterioare din partea acestuia.
10.2. Organizatorul nu va transmite datele personale catre terti, cu exceptia entitatilor implicate, dupa caz, in organizarea/desfasurarea tombolei.
10.3. Organizatorul tombolei se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor si prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. In acest sens, participantilor la tombola le sunt garantate drepturile prevazute de Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul General privind Protectia Datelor”).
10.4. Prin simpla participare la aceasta tombola participantii sunt de acord ca numele, prenumele, numarul de telefon si adresele de e-mail sa intre in baza de date a organizatorului, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a li se transmite noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

11. Incetarea tombolei
11.1. Tombola poate inceta inainte de data mentionata la art. 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta tombola.

12. Responsabilitate
12.1. Prin participarea la tombola, toti participantii sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de organizator prin prezentul regulament oficial, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si a eventualului castigator.

13. Litigii
13.1. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezenta tombola se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Brasov.
13.2. Eventualele sesizari legate de desfasurarea concursului vor fi facute pe adresa organizatorului: TOTALMED S.R.L., cu sediul in mun. Sanpetru, str. Republicii, nr.127, jud. Brasov, pana la data la care acest regulament produce efecte.

14. Dispozitii finale
14.1. Participantii la aceasta tombola sunt de acord cu prevederile prezentului regulament. 
14.2. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a premiului castigat.
14.3. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele lor sa fie facut public si folosit in scopuri publicitare de catre organizator. 
14.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul web www.total-med.ro. 
14.5. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior. Dupa aceasta data, organizatorul nu va mai lua in consideraree nici o contestatie.


Organizator,                                
TOTALMED SRL

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!