Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Mai bine inchideti lumina de la biomicroscop sa nu se arda becul

Mai bine inchideti lumina de la biomicroscop sa nu se arda becul
Este una dintre replicile auzite cel mai des despre biomicroscoape, dar am sa va zic un secret! Biomicroscoapele oferite de Totalmed contrazic aceasta afirmatie, deoarece datorita tehnologiei avansate, incalzirea becului si intr-un final arderea acestuia, este de domeniul trecutului. Secretul sta in lumina LED pe care biomicroscoapele o detin. Haide sa vedem impreuna cele 8 avantaje ale iluminarii cu LED detinuta de biomicroscoapele Totalmed.

1. Nu va mai fi nevoie sa inlocuiti becul!
Imagineaza-ti ce inseamna utilizarea continua a biomicroscopului timp de 50.000 de ore, adica aproape 6 ani in care nu vei mai avea grija acestuia. Acest avantaj al duratei de viata e probabil atat de important incat te face nici sa nu mai citesti mai departe, totusi, meriti sa stii exact ce cumperi, asa ca iata cel de-al doilea beneficiu: 

2. Becurile LED se incalzesc foarte putin 
Biomicroscoapele cu iluminare cu LED se vor incalzi foarte putin, la maxim 30 de grade Celsius, astfel cea mai mare parte de energie va fi folosita pentru a produce lumina, iar pacientul va avea parte de confort in timpul examinarii, datorita lipsei de caldura. 

3. Becurile LED se aprind instantaneu
Becurile biomicroscoapelor cu iluminare LED se aprind intr-o fractiune de secunda, iar aprinderea, sau stingerea lor repetata, nu va afecta durata de viata. Nici bine nu ai pornit biomicroscopul si deja poti trece la treaba. 

4. Capacitatea deosebita de reglare a intensitatii luminii
Datorita tehnologiei, ai posibilitatea de a regla intensitatea luminii, iar in ceea ce priveste culoarea, aceasta este alba si mult mai puternica. Parca avantajele nu se mai termina si suntem de abia la jumatatea listei.

5. Culoarea alba 
Daca tot a venit vorba de culoarea luminii, un alt avantaj al iluminarii cu LED a biomicroscoapelor este faptul ca vei avea parte de o lumina de culoare alba si nu galbena, fapt ceea ce va duce la o examinarea cat mai eficienta.

6. Consum de energie mic
In caz ca nu stiai biomicroscoapele cu iluminare cu LED folosesc mai putin cu 50-90% energie electrica decat becurile normale. Dupa scumpirea energiei electrice, acest avantaj trebuia sa fie in varful listei. 

7. Mult mai sigure
Iluminarea cu LED este mult mai sigura indiferent de temperatura, sau presiunea atmosferica deoarece asa cum era si unul din avantajele anterioare, LED-urile nu se incalzesc. Deci practic nu vei avea parte de experiente neplacute.

8. Functionare excelenta indiferent de zone 
LED-urile nu depind de temperatura exterioara. Iluminarea cu LED va functiona perfect indiferent de temperatura. 

Practic pentru minim urmatorii 6 ani nu vei mai avea grija becului de la biomicroscop. 

ISTUDOR Adrian l Manager General TOTALMED l iti va povesti astazi de ce lumina de la biomicorscop poate fi folosita timp de 6 ani, in mod continuu!

Solicita oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!