Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Medicina muncii si de familie - cheia rezolvarii problemelor la locul de munca

Medicina muncii si de familie - cheia rezolvarii problemelor la locul de munca
Pentru o companie, sanatatea angajatilor este foarte importanta, deoarece angajatii sunt cei care pun in miscare ,,motorul’’ companiei. Dar, ca in orice companie la locul de munca pot aparea diferite probleme, ce pot fi rezolvate de medicina muncii si de familie, prin stabilirea anumitor proceduri de sanatate si de siguranta, cu scopul de a fi mentinuta o functionare coerenta a intregii activitati si de a fi reduse pierderile financiare.

Haide sa cunoastem impreuna principalul rol al medicinei in munca
Asa cum bine stii, medicul de medicina muncii are ca prioritate prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale, supravegherea efectiva a conditiilor de igiena si sanatate in munca, asigurarea controlului medical al salariatilor atat la angajare, cat si pe durata executarii contractului individual de munca.

Tu, ca angajat vei avea parte de examene medicale, ce au ca scop evaluarea aptitudinii in munca a salariatului in relatie cu starea de sanatate si postul de lucru ocupat. Deci vei beneficia de examene obligatorii, asa cum sunt:
• Examenul medical la angajare
• Examenul medical periodic
• Examenul medical la reluarea muncii
Pentru companie sanatatea si conditiile de munca reprezinta un obiectiv primordial al angajatorului pentru cresterea calitatii vietii salariatilor, asigurata de medicina muncii.

Am ajuns la cel de-al doilea subiect despre care vom vorbi in acest articol - Medicina de familie
Medicina de familie, la fel de importanta ca cea a muncii, este cea care asigura asistenta medicala si sociala tuturor pacientilor indiferent de varsta, sex sau patologie si reprezinta legatura dintre comunitate si sistemul national de sanatate.

Medicul de familie abordeaza pacientul atat in conditii de sanatate, cat si in conditii de boala, are rolul de a supraveghea si mentine starea optima de sanatate si de a promova un stil de viata sanatos, de a depista o boala cronica in faza incipienta si de a preveni si trata complicatiile unei afectiuni.

Daca nu stiai, medicul de familie cunoaste tot istoricul tau medical si te poate ghida catre cele mai bune solutii de tratament, in functie de recomandarea specialistilor si de situatia sa specifica, dar si de preferintele sale.

Deci, medicina muncii este cheia rezolvarii problemelor companiei, iar cea de familie este cheia solutiilor pentru tine.
Specialistii din cadrul acestui domeniu nu ar putea sa-si desfasoare activitatea fara echipamentul medical necesar. Daca pana acum a intervenit medicina muncii si de familie pentru rezolvarea problemelor din companie, de aici intervine TOTALMED, ce ofera aparatura medicala, mobilier medical, consumabile medicale pentru a va desfasura activitatea cat mai eficient.

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!