Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Totalmed - o companie mereu in pas cu inovatia: Tehnologii avansate pentru fizioterapie

Totalmed - o companie mereu in pas cu inovatia: Tehnologii avansate pentru fizioterapie
Te-ai intrebat vreodata cum pot fi optimizate terapiile de recuperare pentru a obtine rezultate mai bune? Cum poate tehnologia de ultima generatie sa revolutioneze procesul de vindecare? Ce influenta pot avea echipamentele inovatoare in procesul de recuperare al pacientilor?
 
Gama noastra variata de echipamente medicale destinate domeniului de fizioterapie pe care am sa ti-o prezint in articolul de astazi, iti clarifica toate aceste aspecte.

Electroterapie
•    Aparatul de electroterapie Electra cu 2 canale: Acest aparat inovator cu 2 canale ofera o modalitate eficienta de a trata diferite afectiuni. Prin utilizarea curentului electric, electroterapia poate ajuta la ameliorarea durerii, imbunatatirea circulatiei si accelerarea vindecarii.
•   Aparatul de electroterapie Electra cu 4 canale: Acest aparat permite terapeutilor sa trateze mai multe zone simultan crescand astfel eficienta sedintelor de terapie si reducand timpul de recuperare.
•  Unitatea UTC2 pentru electroterapie, cu ultrasunete: Combinand beneficiile electroterapiei cu tehnologia ultrasunetelor, aceasta unitate ofera o abordare holistica a tratamentului. UTC 2 produce ultrasunete continue sau modulate, cu intensitate si timp de livrare programabile, potrivite pentru tratamentul termoterapeutic profund al diferitelor conditii patologice.

Terapie cu ultrasunete
•    Aparatul de terapie cu ultrasunete Sonora cu model combi si cryo: Aceasta terapie avansata permite obtinerea de ultrasunete continue sau modulate cu intensitate si timp de livrare programabile, pentru a se potrivi cu tratamentul termoterapeutic profund pentru diferite conditii patologice.
•    Dispozitivul profesional de ultrasunete I-TECH UT2 cu 2 sonde: Cele doua sonde permit tratarea zonelor mari si mici. Acest dispozitiv este ideal pentru o gama larga de afectiuni, de la entorse pana la leziuni sportive.

Diatermie si Presoterapie
•    Aparatul diatermic Therma: Diatermia utilizeaza caldura pentru a trata afectiunile musculare si articulare. Therma ofera terapeutilor controlul precis asupra temperaturii pentru a obtine cele mai bune rezultate.
•   Aparatul de presoterapie Pressa: Presoterapia ajuta la stimularea circulatiei si eliminarea toxinelor. Modelul Pressa este un sistem modern si fiabil de compresie, de noua generatie, destinat tratamentelor de fizioterapie in care este necesar un masaj mecanic cu presiune pentru drenajul limfatic.

Terapie cu laser si Magnetoterapie
•    Aparatele de terapie cu laser Lambda: Cu diferite modele, inclusiv monodiodic, exadiodic si yag, terapia cu laser stimuleaza vindecarea celulara, reduce inflamatia si ajuta la gestionarea durerii. Sunt potrivite pentru tratamentele regenerative bio-stimulante si(si) antalgice.
•    Aparatul de magnetoterapie Tesla: Utilizand campuri magnetice pentru a stimula procesele naturale de vindecare ale corpului, aceste aparate sunt eficiente in gestionarea durerii si imbunatatirea circulatiei. Aparatele Tesla genereaza un camp magnetic (ELF) caracterizat prin: frecventa scazuta, camp electric neglijabil, putere emisa scazuta, efecte termice neglijabile si penetrare inalta in tesuturi.

Terapie cu unde de soc si Terapie TECAR
•    Aparat terapie cu unde de soc Onda: Terapia cu unde de soc este ideala pentru tratarea problemelor musculo-scheletice si a durerii cronice, folosind unde non-focale (radiale) pentru a spori procesele de regenerare. 
•    Aparat de terapia CR 200 TECAR cu 2 sonde: Diatermia, cunoscuta si sub numele de Terapie TECAR (Transfer Energetic Capacitiv si Rezistiv), este o terapie care stimuleaza procesul fiziologic de vindecare, accelerand timpul de recuperare a functiei motorii.
Procesul consta in eliberarea substantelor endogene (in special cortizol si endorfine) care sunt necesare pentru reducerea inflamatiilor, durerii si edemelor. Noul CR200 diatermie rezistiva/capacitiva este un echipament modern si de inalta performanta, usor de utilizat de catre profesionisti.

Dispozitive de masaj
•   Dispozitiv digital Anycare de masaj pentru picioare: Acest dispozitiv de masaj ofera o experienta de relaxare profunda si ajuta la imbunatatirea circulatiei picioarelor, sprijinind vindecarea si regenerarea. Corpul uman are o circulatie periferica a sangelui si a limfei. Terapia cu compresie aeriana este un sistem automat de drenaj si circulatie care ajuta pacientii sa se recupereze prin imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei.

Daca si tu esti in cautarea unui echipament pentru fizioterapie, suntem aici pentru tine sa-ti oferim toate informatiile de care ai nevoie: 
•    office@totalmed.ro
•    0785 987 987/ 0368 401 406

Solicita oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!