Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Totul într-un singur echipament - Despre Unitatea de Tratament ORL NET-600A

Totul într-un singur echipament - Despre Unitatea de Tratament ORL NET-600A
In lumea medicala moderna, echipamentele de tratare si ingrijire a pacientilor au devenit din ce in ce mai avansate si mai complexe. Printre acestea, Unitatea de Tratament ORL NET-600A de la Totalmed se numara printre inovatoarele si eficientele echipamente medicale de pe piata.
Unitatea de Tratament ORL NET-600A este un echipament de ultima generatie care a fost proiectat pentru a ajuta medicii si pacientii sa obtina rezultate rapide si precise in tratamentul afectiunilor ORL. 

Un beneficiu important al Unitatii de Tratament ORL NET-600A se refera la includerea unei game largi de instrumente specializate pentru a trata diferite probleme ale urechii, nasului si gatului. Aceste instrumente includ microscopul, laringoscopul, otoscopul, negatoscopul si multe altele. 
Fiecare instrument este conceput pentru a fi precis si eficient, permitand medicilor sa ofere pacientilor un tratament de inalta calitate. Acestea fac parte din instrumentele medicale optionale ce pot fi adaugate in functie de preferintele fiecarui medic.

Puterea mare de 250W a aspiratorului este un alt beneficiu, intrucat a fost conceput pentru o functionare excelenta si eficienta. Puterea mare faciliteaza aspirarea fluidelor corporale, a sangelui si a secretiilor. 

Unitatea ORL include si 2 borcane, un borcan principal de aspiratie cu o capacitate intre 2000 si 3000cc, precum si un borcan secundar de aspiratie cu o capacitate intre 500 si 1000cc. Asta inseamna ca pot fi folosite pentru depozitarea cantitati mari de fluide si secretii.

De asemenea, are o putere a pompei compresorului de 250W, ceea ce permite o aspirare puternica si rapida a secretiilor.

Un alt aspect important ce trebuie mentionat se refera la sistemul sau de curatare, ce include un filtru de aer si un regulator. Acest lucru ajuta la mentinerea unui mediu curat si sigur pentru pacienti si personalul medical, dar si la cresterea durabilitatii in timp a Unitatii ORL

Acesta are o greutate de 130 kg si un consum maxim de 1000W, cu o sursa de alimentare de 110/220V/ 50Hz. De asemenea, dispune si de un dispozitiv anti aburire a oglinzilor, cu o putere de 400W. Deplasarea echipamentului dintr-un loc in altul va fi fara probleme, datorita rotilor pozitionate dedesubt. 

Livrarea standard a acestui Unit ORL include unitatea principala, lampa, setul de 3 pulverizatoare drepte, 2 pompe de aspiratie, un dispozitiv pentru incalzirea instrumentelor, o tava pentru instrumentele folosite, sticle pentru medicamente, un suport pentru sticle si monitor, vase inox pentru pansamente si o sursa de lumina pen light.

Unitatea de Tratament ORL NET-600A de la Totalmed include tot ce ai nevoie pentru a obtine performante in domeniul ORL.
Totul intr-un singur echipament pentru performanta asigurata!
Pentru orice nelamurire, intrebare sau informatie pe care vrei sa o stii, suna la numerele de telefon: 0785 987 987/ 0368 401 406, iar specialistii nostri iti vor oferi tot ce ai nevoie.

Formular Solicitare oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!