Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Ziua Mondiala a Osteoporozei

Ziua Mondiala a Osteoporozei
Stiati ca?

Data de 20 octombrie marcheaza anual Ziua Mondiala a Osteoporozei, eveniment ce are rolul de a creste gradul de constientizare, la nivel global, a necesitatii de a preveni, depista si trata osteoporoza.

Ziua Mondiala a Osteoporozei a fost initiata in 1995 de catre Societatea Nationala de Osteoporoza din Marea Britanie si Comisia Europeana. Evenimentul este organizat de Fundatia Internationala pentru Osteoporoza, International Osteoporosis Foundation (IOF) si este sustinut de parteneri nationali si internationali care activeaza in peste 90 de tari pe glob.

In 2019, mesajul promovat cu ocazia Zilei mondiale a Osteoporozei este “Aceasta este osteoporoza”, punandu-se accent pe legatura directa dintre osteoporoza (boala silentioasa, denumita astfel deoarece este o afectiune care nu doare) si fracturile osoase, care au un impact sever, determinand modificari in stilul de viata ca urmare a durerii, a dizabilitatii, a pierderii independentei si a incapacitatii de a indeplini sarcinile cotidiene pentru persoanele afectate.

Pentru ca osteoporoza este o afectiune „silentioasa”, adesea lipsita de simptome, e esential ca mai ales in conditiile existentei unor factori de risc, sa fie efectuate, dupa 50 de ani, teste periodice de masurare a densitatii osoase.

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!