Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Aparatul aerosoli MESH NE-M01 - Alegerea potrivita pentru nebulizarea medicamentelor

Aparatul aerosoli MESH NE-M01 - Alegerea potrivita pentru nebulizarea medicamentelor
In ultimii ani, tehnologia nebulizatoarelor s-a dezvoltat foarte mult, iar astazi exista o mare varietate de dispozitive disponibile pentru a nebuliza medicamentele in afectiunile respiratorii. Printre nebulizatoarele moderne si eficiente de pe piata, se numara aparatul aerosoli MESH NE-M01.

In comparatie cu nebulizatoarele clasice, care utilizeaza un compresor pentru a transforma medicamentele intr-o vapori fina, MESH NE-M01 utilizeaza o placa ceramica piezoelectrica pentru a crea o nebulizare a medicamentelor. 
Aceasta tehnologie moderna permite nebulizarea medicamentelor in particule mai mici si mai uniforme, care pot fi inhalate direct in plamani pentru tratarea afectiunilor respiratorii.

Aparatul aerosoli MESH NE-M01 este o solutie eficienta si convenabila pentru nebulizarea medicamentelor, ce poate fi utilizat cu usurinta in spital, clinica si la domiciliu. 

Printre beneficiile cheie ale aparatului aerosoli MESH NE-M01 se numara  dimensiunile mici (volumul mic si greutatea redusa), ceea ce il face usor de transportat si de utilizat. Dimensiunea acestuia fiind de doar 71 mm (L) × 50 mm (L) × 117 mm (H).
De asemenea, este silentios si sigur in utilizare, iar consumul redus de energie, functioneaza pe baza a doua baterii sau cu un adaptor de alimentare de numai 5V.

Operarea aparatului aerosoli MESH NE-M01 este foarte simpla si convenabila, are un singur buton pentru pornire si oprire, iar aparatul se opreste automat cand nu exista lichid in recipient, evitand astfel riscul de a functiona fara lichid si deteriorarea acestuia. Performanta dispozitivului este impresionanta, cu o distributie a particulelor de aproximativ 5 um, o viteza de nebulizare de ≥0,25 ml/min si o frecventa de lucru de 110KHz±5%.

Te bucuri de siguranta. Aparatul are aplicata piesa tip BF si este proiectat pentru a fi sigur si convenabil de utilizat, cu protectie impotriva supraincalzirii si a suprasarcinii.

Intretinere usoara, datorita designului sau simplu si a materialelor de calitate superioara, aparatul aerosoli MESH NE-M01 este usor de curatat si intretinut, astfel incat sa fie utilizat in conditii optime.

Economisesti timp, MESH NE-M01 reduce timpul de nebulizare, astfel incat procesul sa fie mai rapid si mai eficient, economisind astfel timp si energie.

Accesoriile incluse in pachet sunt un manual de utilizare, tub sau furtun, o masca de adult si o masca de copil. 

Aparatul aerosoli MESH NE-M01 este o solutie excelenta pentru nebulizarea medicamentelor pentru tratarea afectiunile respiratorii, cu performante impresionante, caracteristici convenabile si accesoriile necesare pentru utilizare la domiciliu sau in unitatile medicale.

Pentru mai multe informatii, Echipa Totalmed este aici pentru tine. Contacteaza-ne la numerele de telefon: 0785 987 987/ 0368 401 406 sau pe e-mail: office@totalmed.ro

Solicita oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!