Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Inovatia echipamentelor medicale

Inovatia echipamentelor medicale
Pentru a asigura o ingrijire de calitate pacientilor si pentru a face progrese in tratamente si metode de diagnostic, inovatiile tehnologice din domeniul medical sunt absolut esentiale. 
Echipamentele medicale de ultima generatie iti asigura in primul rand rezultate garantate si precise, de aceea trebuie sa nu lipseasca din cabinetul tau. 
Mereu inovatia este orientata catre obtinerea de performante. De aici a pornit si sloganul Totalmed: ,,Performanta ta - angajamentul nostru!”, indeplinit intocmai prin inovatia pe care reusim sa ti-o oferim.

Autorefractometrele Potec si Adaptica
Pentru inceput vom incepe cu inovativele autorefractometre din gama noastra. 
Pe piata romaneasca autorefractometrele marca Potec sau Adaptica sunt printre cele mai inovative, datorita fiabilitatii si rezultatelor rapide si precise. 
Masurarea intuitiva a diametrului, utilizarea usoara, sunt doar o parte din beneficiile autorefractometrelor Potec. Daca esti in cautarea unui autorefractometru, in urmatorul articol te vei convinge singur de performantele garantate- ,,Cum obtii rezultate rapide si exacte?”  

In ceea ce privesc autorefractometrele marca Adaptica vorbim deja de un alt nivel al inovatiei. Portabile si usor de utilizat noile autorefractometre marca Adaptica te surprind inca de la prima utilizare prin rapiditate si precizie, prin masurarea refractiei fara asistenta si prin adaptabilitatea la diferite functii de iluminare. Un aspect special pe care il intalnesti doar la autorefractometrele Adaptica este efectuarea testelor atat la copii cat si la adulti.  
 

Spirometre MIR
Spirometrele MIR numite și mini laboratoarele portabile vin la pachet cu funcții revoluționare! Definite de precizia și gama largă de măsurători, Spirometrele MIR reușeșsc să te surprindă prin interfața și ușurința de utilizare datorită ecranului touch-screen.

Nu degeaba se numesc mini laboratoarele portabile, deoarece îți oferă posibilitatea să te deplasezi de la un pacient la altul fără nicio problemă. Alegerea unui spirometru îți poate da bătăi de cap, mai ales când nu știi ce factori trebuie luați în calcul pentru a lua decizia potrivit. În următorul articol te ajutăm să alegi spirometrul perfect provocărilor tale ,,Cum alegi spirometrul potrivit?

Optotip Digital
Inovatia este in mainile tale! 
In cazul optotipului digital nu trebuie sa te mai gandesti la tipurile de planse de care ai avea nevoie, deoarece toate testele vizuale de acuitate sunt incorporate pe acest dispozitiv. 

Un alt aspect important este rezolutia inalta, ce iti va oferi imagini ca la cinema de o calitate superioara. Lista cu beneficii poate continua, dar te lasam pe tine sa descoperi performantele optotipului digital, din urmatorul articol- ,,3 avantaje ale unui optotip digital”.

Concentrator de oxigen  
Inovatia nu a intarziat sa apara in cazul concentratoarelor de oxigen
Remarcate prin greutatea redusa si marimea mai mica, concentratoarele de oxigen permit deplasarea dintr-un loc in altul cu usurinta. Nivelul sonor scazut, durata de viata mare sau consumul de energie mic, sunt doar o parte din avantajele pe care le vei descoperi.
Pentru ca vrem sa te convingi de performantele acestui dispozitiv, ti-am pregatit urmatorul articol despre ,,Avantajele concentratorului de oxigen”.

Asa cum ai observat unul din avantajele inovatiilor in aparatura medicala este cresterea preciziei si fiabilitatii diagnosticelor si rapiditatea cu care faceti toate acestea.
Totalmed pune accent pe tehnologia moderna pentru a va oferi rezultate mai precise si mai rapide decat cele vechi. Acest lucru va ajuta la identificarea mai rapida a bolilor si a conditiilor medicale, ceea ce poate fi esential pentru un tratament prompt si eficient.

Am putea scrie pagini pentru a-ti povesti despre toate aparatele noastre medicale inovative, dar te lasam pe tine sa descoperi aparatura medicala inovativa necesara cabinetului tau, pe site-ul nostru Totalmed Aparatura Medicala sau ne poti contacta pentru orice informatie: 0785987987.
 

Autorefractometre Potec si Adaptica

Spirometre MIR

Concentrator de oxigen

Solicită oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!