Comanda si economiseste: Plasează o comanda de minim 495 de lei si beneficiezi de transport gratuit!

Top 10 echipamente esentiale pentru un cabinet oftalmologic

Top 10 echipamente esentiale pentru un cabinet oftalmologic
Intr-un cabinet oftalmologic, echipamentele sunt cheia pentru a oferi pacientilor tai o ingrijire de inalta calitate si pentru a face diagnosticari precise. Iata o lista cu echipamentele esentiale pe care ar trebui sa ai in cabinetul oftalmologic:

1. Autorefractometru
In gama noastra regasesti autorefractometre portabile si stationare. In cazul unui autorefractometru stationar cu functii inteligente iti recomand autorefractometrul PRK 8000 sau PRK 7000. Acestea sunt prevazute cu ecran tactil, imprimanta integrata, gama larga de masurare a dioptriilor si urmarire semi-automata a pupilelor. 

Pentru autorefractometrele portabile te invit sa descoperi echipamentele de la Plusoptix sau de la Adaptica. Mai multe informatii despre acestea se regasesc in articolul ,,Autorefractometrele POTEC vs Adaptica”. 

2. Biomicroscop
Gama noastra de la Visionstar raspunde cerintelor unei consultatii precise.  Fie ca optezi pentru un biomicroscop cu LED sau pentru unul cu bec halogen, cu marire in doi sau pana la cinci pasi, impreuna alegem echipamentul potrivit activitatii tale. Ti-am pregatit un articol despre un mit foarte intalnit cand vine vorba de iluminarea unui biomicroscop: ,,Mai bine inchideti lumina de la biomicroscop sa nu se arda becul” . 

3. Perimetru
Vrei sa analizezi hemifield-ul si progresia glaucomului? Iti doresti sa realizezi examinari standard SWAP ale campului vizual? Perimetrul BIO-1100 le indeplineste pe toate. Mai multe despre perimetrele computerizate le gasesti in articolul urmator: https://bit.ly/3wOrP7v . 

4. Tonometru
Utilizare usoara, imprimanta termica incorporata, portabiliate si tehnologia rebond sunt doar o parte dintre beneficiile oferite de tonometrele noastre. Mai multe informatii despre ele le gasesti in articolul ,,Cum alegi tonometrul potrivit activitatii tale?” 

5. Combina Oftalmologica
Combinele oftalmologice de la Totalmed sunt proiectate pentru confort si functionalitate. Caracteristicile specifice pun in evidenta beneficiile lor: reglajul inaltimii, selectie variata de accesorii incluse si gama de culori in functie de preferinte. Combinele oftalmologice reprezinta combinatia perfecta intre confort, functionalitate si versatilitate in efectuarea examinarilor oftalmologice.

6. Optotip
Indiferent de preferintele si necesitatile tale, optotipurile de tip plansa si digitale, sunt proiectate pentru a asigura o testare precisa si eficienta a acuitatii vizuale. Mai multe informatii despre beneficiile unui optotip digital le gasesti in articolul nostru ,,3 avantaje ale unui optotip digital’’.

7. Lensmetru 
Lensmetrul POTEC PLM 8000/8000 PD se remarca prin masurare automata, imprimanta incorporata,  masurarea distantei interpupilare iar lista continua. Intreaga gama o regasesti in link-ul atasat: https://bit.ly/43ghSvO . 

8. Fundus Camera 
Modelele noastre se remarca prin capturarea automata a imaginilor, operarea usoara si tinte de fixare selectabile. Ti-am pregatit un articol de blog despre ,,Beneficiile Fundus Camera in practica oftalmologica’’, pentru a te convinge de performanta lor.

9. Tomograful Cornean 
Tehnologia OCT joaca un rol esential in diagnosticarea si monitorizarea afectiunilor oftalmologice. Pentru a te ajuta in decizia finala ti-am pregatit un blog despre ,,Criteriile de selectie atunci cand vine vorba de alegerea unui OCT’’. 

10. Oftalmoscoape
Aceste dispozitive medicale esentiale permit examinarea structurilor interne ale ochiului, inclusiv retina, nervul optic si vasele de sange, ajutand la depistarea si monitorizarea diferitelor afectiuni oculare. Ti-am pregatit un ghid pentru a te ajuta in decizia finala ,,Ghid complet pentru intelegerea si alegerea corecta a oftalmoscoapelor’’. 

In concluzie, aceste echipamente oftalmologice sunt importante pentru furnizarea unei ingrijiri oftalmologice de calitate si pentru asigurarea unei experiente placute pentru pacienti. Investitia in aceste tehnologii avansate poate face diferenta in diagnosticarea precoce si tratamentul eficient al afectiunilor oculare.

Solicita oferta

Trimite

Suport clienti luni - vineri: 8.00-17.00

0773 342 861 0785 987 987 office@totalmed.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!